Logo Op Raam

Logo Op Raam. Transparante folie kan worden voorzien van een witte bedrukking. 20.03.2021 · jouw logo op het raam van je winkel of je bedrijfspand.

44 47

Sejest 44 47

Hierdoor heeft u rondom uw raamfolie (glasfolie) 5mm speelruimte en komt de raamfolie 'zwevend' in het raam. Raamstickers op je ramen geven een eenvoudig een professionele uitstraling. Op de foto's hieronder ziet u voorbeelden van een full colour stickers (prints op wit vinyl) op ramen voor bedrijven met logos, teksten en huisstijlen. Onze op maat gemaakte aluminium jaloezie stel je volledig zelf samen.

Zo kun je op een raam snel informatie weergeven aan voorbijgangers.

Als je direct je eigen ontwerp in full laat drukken op de transparante raamfolie, dan wordt je bedrukking ook licht transparant. Onze op maat gemaakte aluminium jaloezie stel je volledig zelf samen. Met het optrekkoord en de tuimelstang zet je … Kies uit honderden gratis ontwerpen of upload je eigen design. Op de foto's hieronder ziet u voorbeelden van een full colour stickers (prints op wit vinyl) op ramen voor bedrijven met logos, teksten en huisstijlen. Zo kun je op een raam snel informatie weergeven aan voorbijgangers. Wij kunnen raamfolie op maat leveren, waardoor het mogelijk wordt om het raam met logo of bedrijfsnaam te sieren. Let op, dat u na het opmeten van het raam, van zowel de hoogte en breedte, 1 cm (10mm) aftrekt.

44 47

Na het pellen (weghalen van overbodig vinyl) wordt het geheel voorzien van een overdrachtfolie zodat de complete afbeelding of tekst in één handeling is op te plakken. Hierdoor heeft u rondom uw raamfolie (glasfolie) 5mm speelruimte en komt de raamfolie 'zwevend' in het raam.

Popular posts from this blog

106+ Logo Dmcard Gratis

Kine Master Logo Png Frisk